Motivele pentru care vrei să slăbești pot fi cele mai disparate, dar în practică nu există ceva care să garanteze succesul unui plan de slăbire. Stabilirea obiectivelor corecte, începând când sunteți sigur că doriți să o faceți și abandonarea convingerilor false sunt doar câteva dintre sfaturile pentru a începe o dietă cu adevărat eficientă.

Pasul mult așteptat 2 a sosit și, chiar dacă de alertă nu este încă finalizat, unele dintre măsurile impuse pentru a reduce in greutate.

Pentru majoritatea este perioada anului în care începe să facă conturile cu nevoia de a pierde în greutate, având în vedere sezonul frumos. Aș da apoi sfaturile mele pentru a începe o dietă care se dovedește foarte eficientă și care vă va ajuta să atingeți obiectivele pe care le aveți în minte.

S-au fixat obiectivele realiste

Să începem chiar de la rezultatele pe care le-ați obține. Dacă nu doriți să fiți dezamăgiți și nu mai puțin important, dacă nu doriți să vă puneți în pericol sănătatea, stabiliți obiectivele realiste . Știu că din acest punct de vedere de multe ori doriți numerele, așa că voi spune că pierdeți în medie 2 kg pe lună este un rezultat bun .

Totuși, există o valoare absolută. Slăbirea la care vă puteți aștepta depinde de mai mulți factori, printre care plecarea în greutate, stilul de viață și ultimul, dar crucial, deoarece va urma cu adevărat dieta dumneavoastră.

De asemenea, ați putea pierde cea mai mare greutate în prima săptămână, după care pierderea în greutate poate încetini . Nu va descuraja, nu înseamnă că dieta dvs. nu este mai funcțională. Este un fenomen absolut normal că trebuie să fii pregătit să te descurci fără ca tu să oprești traseul.

Începe când ești hotărât să o faci

Dacă în cele din urmă nu aveți intenția de a urma o dietă, este inutil să vă angajați în angajament: începe atunci când sunteți cu adevărat hotărâți să o faceți . Nu, spun că ar trebui să vă întoarceți la prima îndoială, dar că, dacă aveți orice scuză, este bine să amânați prima zi a dietei, să faceți o lacrimă în alimentația dumneavoastră sau să o închideți în sertar este foarte probabil că nu vezi rezultate mari. Acest lucru ar putea nu numai demoralizzarti, ci, de asemenea, te va aduce să te gândești că dieta ta, de fapt valabilă, există sau are ceva care nu merge.

Angajamentul dvs. este un factor esențial pentru succesul dietei . Există o schemă alimentară miraculoasă că pierzi în greutate fără ca tu să respecți reguli, mai ales dacă vrei să slăbești fără să pui în pericol sănătatea ta.

Gândiți-vă să vă organizați cheltuielile săptămânal

Mergi toate zilele la supermarketul pe care l-ai pus în fața a o mie de tentații. Pentru aceasta, consiliul vă organizează săptămânal cheltuielile , mergând să facă achiziții de genuri alimentare o dată pe săptămână și cumpărând toate acestea pe care trebuie să le urmați la dieta timp de 7 zile.

S-ar putea să vă confruntați cu probleme cu fructele și legumele proaspete, dar dacă planul alimentar pe care trebuie să-l urmați nu pune nicio constrângere specială asupra tipului de fructe și legume de cumpărat, pur și simplu vă puteți organiza consumând mai întâi cel mai perisabil. În caz contrar, puteți prevedea 2 cheltuieli săptămânale, suficiente pentru a cumpăra toate acestea de care aveți nevoie, fără a risca, care se duc prost înainte de consum.

Lasă locurile comune

Din păcate, nici măcar domeniul nutriției nu este scutit de circulația știrilor false și a miturilor false . Înainte de a începe dieta, abandonați locurile obișnuite răspândite adesea pe probleme legate de alimente și substanțe nutritive: eliminarea glutenului nu pierde în greutate, a pierde în greutate nu trebuie să renunțe la gust, aluatul trebuie neapărat pus la licitație.

Aș putea obține multe exemple, dar cred că pot rezuma totul cu o recomandare: încredere în cea pe care ați recomandat-o nutriționistului, amintindu-vă că sfaturile pe care le-ați făcut pentru a vă slăbi mama, sora, una prietenul sau cunoștințele dvs. în cazul dvs. este posibil să nu fie eficiente sau chiar contraproductive. Și aici vine al cincilea sfat al meu.

Ai încredere într-un nutriționist

Cea mai bună modalitate de a crește șansele de reușită a dietei este să o bazezi pe un obicei alimentar plan. Pentru aceasta, ultimul meu (dar nu în ultimul rând important) sfat este: încredințat unui nutriționist .

Prin evaluarea atentă a caracteristicilor fizice, a stării de sănătate și a stilului tău de viață, un nutriționist va susține o dietă care este în măsură să te facă să slăbești cu adevărat, crescând șansele de succes care să vină în întâmpinarea nevoilor tale, inclusiv aromele.

Nu numai că, un nutriționist va lua în considerare și nevoia absolută de a vă proteja propria sănătate și va dezvolta o dietă echilibrată în ceea ce privește nutriția, care nu îi lipsește organismului niciuna dintre substanțele pentru care are nevoie să lucreze atât de corect.

Închideți, deci, paginile revistei care vă vor oferi o dietă pentru a slăbi 5 kg într-o săptămână fără niciun efort: nu este absolut cât de bine puteți pierde în greutate pe care îl aveți la îndemână.