Greutatea centrală, mai ales rapidă, nu a fost niciodată ușoară. Aflați câteva trucuri simple pentru a face acest lucru într-un mod adecvat și sănătos.În câți au suferit înainte de vară, un eveniment important, sau mai degrabă ca factor motivant pentru a înfrunta în cel mai bun caz o cale lungă, căutând subțire rapid, rapid, aproape până la limita miraculosului? Câți sunt cei care întreabă cum să slăbească rapid, dar mai ales atât de durabil?

Ei bine, dacă este supravegheat corespunzător, puteți face față acestor schimbări în cel mai bun mod, fără a compromite starea lor de sănătate și, mai ales, să nu reluați kilogramele pierdute în prima pizza Iată, un manual simplu și câteva trucuri cheie pentru a face față celor mai buni un post de slăbire.

Aveți grijă să nu pierdeți masa musculară

Prima și cea mai importantă măsură pentru a reuși bine într-un post de slăbire, vă asigurați că nu pierdeți masa musculară. Pierderea masei musculare, care cu siguranță ar avea efect asupra scăderii rapide a greutății, va afecta negativ metabolismul, compromettendolo fără speranță.

Acordați atenție apariției frigului, all’inappetenza, epuizării primei dimineți, dificultății de a adormi noaptea … ar putea fi primele clopote care avertizează despre pierderea masei musculare. Consultați mai degrabă un nutriționist: prin examene vizate neinvazive puteți verifica starea de sănătate a mușchilor.

În schimb, pentru a înfrunta cel mai bine rapid slăbirea fără a compromite masa musculară, antrenată zilnic, consumând zilnic cantitățile adecvate de proteine ​​și mai ales băutură.

Rămâi hidratat. Fundamental pentru a garanta o pierdere în greutate rapidă și sănătoasă este să beți cantitatea potrivită de apă. În plus față de posibilitatea de a elimina lichidul în exces, apa luată va permite:

 • să utilizeze mai bine substanțele nutritive luate;
 • să mențină mușchii în sănătate;
 • pentru a sprijini metabolismul;
 • pentru a reduce senzația de apetit;
 • pentru a evita scăderile neplăcute ale tensiunii arteriale.

Deci, asigurați-vă că consumați cel puțin 2 litri de apă în fiecare zi.

Nu sări peste mese

Una dintre greșelile cele mai grave atunci când credeți că vă confruntați cu un post de slăbire, este una de post sau săriți peste mese: a pierde în greutate mâncând nu este o utopie, atâta timp cât mâncați bine.

În schimb, în ​​fazele de scădere rapidă a greutății, este important să se fragmenteze cu cât masa poate fi mai lungă, precum și să se mărească efectul metabolismului alimentelor și să se cheltuiască mai multă energie pentru digestie. Gustările adecvate, vor permite, de asemenea, păstrarea integrității metabolice și mai ales a lipsei de foame.

Limitați-vă carbohidrații

În fiecare fază a pierderii rapide în greutate este necesară restricționarea carbohidraților. Nu este foarte dificil, de exemplu ai putea:

 • înlocuiți farfuria de paste la cină cu salată mare cu ton, brânză de vită cu conținut scăzut de grăsimi sau carne de vită uscată sau cripă de curcan;
 • înlocuiți gustarea gustării cu fondul de fructe uscat sau cu ciocolată la 90%;
 • consumați întotdeauna o a doua farfurie la cină, însoțită de un contur bogat de legume îmbogățite cu ulei de semințe;
 • înlocuirea clasicului lapte și biscuiți la micul dejun cu ceai verde și fructul sezonului.

Cu toate acestea, aveți grijă să reintroduceți treptat carbohidrații odată finalizat acest pas, altfel riscul de a recupera o parte din greutatea pierdută va fi mare. În etapele de reintroducere a carbohidraților preferați întotdeauna produsul întreg și cerealele decât cerealele.

Rămâneți activ

Dacă sportul nu a făcut niciodată parte din viața ta, măcar asigură-te că ești „normal” activ. Orice pierdere în greutate pe care o respectați, mai ales dacă este rapidă, trebuie să se bazeze pe consumul de energie fizică.

Încercați să începeți cu:

 • Zece mii de pași pe zi, de preferat să se facă dimineața devreme;
 • Urcați și coborâți scările pe jos;
 • Folosiți mai degrabă bicicleta decât mașina;
 • Petreceți 15 minute din timpul dvs., astfel de exerciții pe corp liber.

Poate că va fi momentul potrivit pentru a obține munca fizică în rutina dvs. zilnică. Intrebari si raspunsuri. Cum să slăbești burtica. Urmarea unei diete echilibrate este baza pentru asocierea diferitelor tipuri de activitate fizică, atât aerobă, cât și anaerobă, pentru a pierde în greutate pe stomac. Dar trebuie să înțelegeți care sunt nevoile reale ale corpului lor și starea lor de sănătate pentru a acționa eficient.

Cum să slăbești pe coapse. Este posibil să slăbești pe coapse adoptând o dietă sănătoasă și desfășurând în mod regulat activități fizice atât de tip aerob, cum ar fi alergatul, mersul pe jos, înotul și anaerobul, cu exerciții specifice, cum ar fi genuflexiuni, plămâni și pași.

Cum să slăbești în picioare. Ca întotdeauna, slăbirea coapselor este un set de activități fizice, dietetice și exerciții vizate, alături de masaje și tratamente care pot ajuta la scurgerea lichidelor în exces și a le face mai subțiri și mai ușoare.

Cum să vă subțiați șoldurile. Pentru a reduce faimoasa „mânere dragoste” dieta joacă un rol crucial: reduceți la minimum băuturi răcoritoare și alcool, evitați alimentele grase și sărate și preferați cerealele întregi, alimentele gătite la abur sau la grătar, porțiuni abundente de fructe și legume .

Cum să slăbești în brațe. Pentru a vă slăbi brațele și a face tonic, antrenamentul joacă un rol central: exersați exerciții specifice și specifice, găzduiește sala de sport, stimulează bicepsul și tricepsul și subțiază grăsimea țesutului. Iată cele mai bune.